fbpx

Alle artikler

Skatteutvalget foreslår skjerpet skatt på hytter og bolig – hva nå?

Det regjeringsoppnevnte skatteutvalget fremla 19. desember 2022 sitt forslag til endrede skatteregler. Som hytteeier bør man der- for vurdere om det er noe man kan gjøre før nye og strengere skatteregler blir innført.

Lover / Regler
Les mer..

Barnas Vestfold

Avstandene er korte, og mulighetene mange, og hele Vestfold er en eneste stor opplevelsespark for barnefamilier.

Fritid
Les mer..

Kultur i sommernatten

Sjekk ut kulturflommen i Vestfold i sommer! Hit kommer kjente norske artister og internasjonale stjerner. Store arenaer som Stavernfestivalen og Slottsfjell kombinert med mindre konserter og festivaler byr på en flom av kulturopplevelser.

Fritid
Les mer..

Sjøhytter har vært, er og blir en sikker investering

– Jeg tror at markedet blir bra i år. På fjellet er det bygd tusenvis av hytter og det planlegges å bygge tusenvis av nye hytter. Ved sjøen bygges det nesten ikke nye hytter i det hele tatt og det er den store forskjellen, sier eiendomsmegler Tore Solberg.

Aktuelt
Les mer..

Det siste innen hagemøbler

Vi tok en tur til Hageland Gjennestad i Stokke, en av Norges største forhandlere av utemøbler.

Aktuelt - Forside-bokser - Hagesenter
Les mer..
Hytteavisa

Viktige forhold må dokumenteres i markedsføring

Før du skal selge hytta bør du tenke på å dokumentere alle forhold som er forbundet med den. Det kan gi store utslag når du selger.

Aktuelt - Kjøp / Salg
Les mer..
Foto av krabbefat

Slik renser du krabbe

Diskansvarlig Sveinung hos Brødrene Berggren gir følgende tips for rensing av krabbe:

Mat
Les mer..

Oppskrifter på sommerens krabbe-retter

Sjekk disse oppskriftene på krabbe-retter, som skaper magi på hytta eller hjemme i sommer!

Mat
Les mer..
Foto av kokk hos Børdrene Berggren med kraggefat

Krabbe-magi

Brødrene Berggren gir tips om hvordan du kan trylle frem enkle og smaksrike retter av krabber.

Mat
Les mer..
Rød hytte

Slik tar du best vare på hytta

Å eie en hytte gir mange gleder, men det fører også med seg noen forpliktelser. Passer du på og følger opp disse, kan det spare deg for store utgifter.

Aktuelt
Les mer..
Foto av havutsikt Larvik kommune

Sjekk bestemmelsene om bebyggelse i din hytte-kommune

Vi har sjekket opp noen forhold som mange er opptatt av i de ulike kommuneplanene i Vestfold – det vil si hvor mye man kan bygge ut. Det er bebygd areal, mønehøyde og gesimshøyde.

Lover / Regler
Les mer..
Foto av miniveksthus på veranda

3 tips til vedlikehold av hytte-hagen

Tom Egeberg Hvål, fra NRK-serien «Grønn glede», har tre tips for å få fine planter som holder lenge. Sjekk og noter!

Tips
Les mer..
Foto av oliventre og fikentre på hytta

Slik fikser du hyttehagen – enkelt og greit

Tom Egeberg Hvål, fra NRK-serien Grønn Glede, bobler over av gode tips for din hyttehage. – Finn planter som passer inn i naturen rundt hytta, velg planter som er holdbare, bruk selvanningssystemer og gjødsel. Og så er det gøy med urter, bær og sitrusplanter, forklarer han.

Tips
Les mer..

Hytte med «noko attåt»?

Ikke sjelden selges hytter med noen ekstra goder som for eksempel rettigheter til brygge eller båtplass. Dette kan aktualisere en rekke spørsmål, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på ulike måter slike rettigheter kan være sikret på og hvilke fallgruver du som hytteeier bør være oppmerksom på.

Lover / Regler
Les mer..
Foto av skjærgården i Vestfold

Innløsning av festetomt

Det gir trygghet, selvbestemmelse og normalt lavere kostnader å bli eier av egen hyttetomt. Dessverre er det flere fallgruver og unntak i regelverket som kan skape usikkerhet rundt en innløsningsprosess. Hytteeier er spesielt utsatt og må følge med.

Lover / Regler
Les mer..
Foto av gul hytte

Unngå skattefeller ved utleie av hytta

Mange eier fritidseiendom i Norge. Kjøpet finansieres gjerne med en kombinasjon av egenkapital og lån. Kjøpet og driftskostnader kan også finansieres gjennom utleie av hytta.  Leies hytta ut, er det flere skattefeller utleier bør passe på.

Lover / Regler
Les mer..
Foto av konsert i bakhage

Sommerpulsen blir høy i Vestfold 2022

I Vestfold er det kort vei mellom hytteliv og byliv, med bysentrum en sykkeltur unna. Festivalene gjenoppstår denne sommeren.

Fritid
Les mer..
Foto av Vestfold-kysten i solnedgang

Tines tre favoritter i Padleleden

Sjekk ut kajakkpadler Trine Raisbæks tre anbefalte kajakkturer i Padleled Vestfold og Telemark.

Fritid
Les mer..
Foto av padler i kajakk

Tines tips om kajakkpadling

Hva bør man tenke på som nybegynner, og hva bør erfarne også vurdere når de skal padle kajakk? Kajakkpalder Tine Raisbæk gir deg svarene.

Tips
Les mer..
Foto av padletur i Vestfold

Padleleden – Tines nye paradis

– Jeg elsker padling langs kysten her, hele året. Vinteren er magisk med rosa lys i skumringen. Sommeren er varmere enn andre steder. Det er bare å begynne å oppdage padle-eldoradoet, du blir ikke ferdig med det første, smiler Tine Raisbæk.

Fritid
Les mer..

Økt hyttetakst kan mangedoble hyttekostnadene

En ny modell for formuesberegning er på høring. Mange kommuner skal også i gang med retaksering av verdien på hytter. Økt formuesskatt og eiendomsskatt samt økte strømpriser kan gi ekstreme utslag på hytteutgiftene.

Aktuelt
Les mer..
To glade syklister på langtur i Vestfold

På langturer med el-sykkel

Monna Nordhagen og Tor Inge Dolve startet med tursykling etter de passerte 50 år og har laget om lag 20 faste ruter fra hytta på Østerøya i Sandefjord. De deler gjerne tips fra sine sykkelgleder.

Fritid
Les mer..

Trygg bolighandel med nye regler i 2022

Her er kortversjonen av det du må vite om endringer i avhendingsloven! Reglene gjelder for boliger som selges (bud som aksepteres) fra 1. januar 2022.

Lover / Regler
Les mer..
Foto av Tore Solberg ved vannkanten sommeren 2021

Fortsatt norgesferie, brennhett hyttemarked og nye lover

I år bør du planlegge hyttesalget tidligere. Nye lover i 2022 gjør at du må ha bedre dokumentasjon på plass. Dette kombinert med et fortsatt hett hyttemarked vil øke prisene.

Aktuelt
Les mer..

Her er din gratis vaskehjelp!

Å vaske fasaden på huset eller terrassen når det regner er noe av det smarteste du kan gjøre. – Regn er din egen «Vaskepott». Det gjør jobben enklere for deg, sier seniorrådgiver hos ifi.no, Robert Walmann.

Tips
Les mer..

Velg riktig gulv til hytta

Funksjonelt, varmt og lunt. Tre viktige stikkord når det kommer til valg av gulv på hytta. Her er rådene du trenger for å velge riktig.

Tips - Toppboks høyre
Les mer..

Hvorfor det er smart å behandle terrassen på hytta?

Vil du ha en vakker terrasse som holder seg fin lenge? Løsningen er å behandle den. Nå viser IFI vei i jungelen av produkter som gir nytt liv til uteplassen.

Tips
Les mer..

På tide å vrake den gamle båten?

Ikke la den gamle, utrangerte båten din skjemme ut vår vakre skjærgård. Du får utbetalt 1000 kroner når du leverer fritidsbåten til et lovlig avfallsmottak som båtvrak.

Aktuelt
Les mer..

2020: Rekordenes rekordår

Alle omsetnings- og prisrekorder sto for fall i fritidsmarkedet i 2020. Med forbehold om all usikkerhet koronaepidemien skaper, er det grunn til å tro at utviklingen fortsetter inn i 2021.

Aktuelt
Les mer..

Verdsettelse av tomter ved regulering av festeavgift og ved innløsning

Verdsettelse av tomten ved festeavgifts-regulering eller ved innløsning av festeforholdet gjøres ofte unødvendig komplisert og baseres ofte også på et uriktig resonnement. Mange vil kjenne igjen den betraktning at en […]

Lover / Regler
Les mer..

Kortreiste oppdagelser

Heldig er du som har hytte i Vestfold, med sommerparadiset rett utenfor hyttedøra! Lange late dager på hytta hører sommeren til, med grilling, bading, soling og strandlek. Men, sommeren er også så mye mer.

Fritid
Les mer..

Fartsblind med raske båter

Fra 2022 kan du ikke lenger uten videre gi jernet og kjenne på fartsgleden på sjøen. I alle fall ikke hvis båten din kan gjøre 50 knop eller mer. Da må du sertifiseres.

Fritid
Les mer..

Ikke aktuelt med eiendomsskatt

Få skatter er vel i like stor grad som eiendomsskatten utsatt for sterke motforestillinger. Mange mener at skatten rammer usosialt.

Lover / Regler
Les mer..

En skjult byggesak – hva gjelder etter kjøp av fritidseiendom?

Ved kjøp av fritidseiendom eller annen eiendom kan det vise seg at det foreligger mangelfulle forhold knyttet til offentlig godkjennelse for søknadspliktige tiltak ved boligen eller eiendommen.

Lover / Regler
Les mer..

Tomtefeste – innløsning

Tomtefeste er for mange et aktuelt tema, og kanskje vanskelig å forholde seg til. Tomtefeste kan gjelde både næringseiendommer og bolig-/fritidseiendommer, men det er som regel innenfor bolig- og fritidseiendommene de fleste problemstillingene oppstår.

Lover / Regler
Les mer..

Liten «b(r)yggeaktivitet» i Vestfold

Båtsalget øker ifølge båtforhandlere. Noen roper om mangel på båtplasser, men så langt er det få planer om å øke kapasiteten.

Tips
Les mer..

Fra jordbær til lek og kunnskap

Se for deg et sted der barn og foreldre leker sammen. Store og små synes det er like gøy. Det vil du garantert oppleve om du tar en tur der tidsklemma ikke finnes og foreldrenes skuldre er senket. Da er du i Foldvik Familiepark.

Fritid
Les mer..

Brygger – til glede og besvær

Ønsker du å anlegge en ny brygge på fritidseiendommen din i dag, må det nok konstateres at det vil bli med drømmen. De nasjonale reglene om bygging i strandsonen er svært strenge.

Fritid
Les mer..

Hvem bestemmer over de private veiene?

I mange hytteområder er det private veier og veilag. Dette gir ofte utfordringer knyttet til hvem som bestemmer og hvem som skal betale. Huseiernes advokat rydder opp.

Aktuelt - Lover / Regler
Les mer..

Forsikringer for hytteeieren

Å ha gode forsikringer er viktig uansett livssituasjon. Som eier av en fritidsbolig er det flere forsikringer som kan være aktuelle. Men hvilke bør du egentlig ha?

Tips
Les mer..

Forkjøpsrett til fritidseiendom

For mange eiere av fritidseiendommer i Norge er forkjøpsretter noe man må forholde seg til. Dette kan enten være fordi man har en forkjøpsrett til en fritidseiendom, at fritidseiendommen man eier er beheftet med en forkjøpsrett eller fordi man ønsker å etablere en forkjøpsrett.

Lover / Regler
Les mer..

Trendy å bygge smart

Mange vil at den nye hytta ved sjøen skal framstå som en hytte og ikke en stor enebolig. Det setter krav til effektiv utnyttelse av et begrenset areal.

Tips
Les mer..

Bygging på fritidseiendom innenfor plan- og bygningslovens grenser

Du trenger kanskje et nytt vindfang, et anneks eller en ny utebod på hytta, men hva kan du egentlig bygge? Når må du søke om tillatelse fra kommunen?

Lover / Regler
Les mer..

Hva er egentlig hevd?

Vi har jo parkert her i alle år! Da har vi vel hevd på parkeringsplassen? Som hytteeier er det ikke uvanlig at spørsmålet om hevd melder seg – ikke minst hvis noen stiller spørsmål ved rettigheter vi er sikre på at vi har. 

Lover / Regler
Les mer..

Effektivt med hjemmekontor på hytta

Et lite rom på hytta, en laptop, to ekstra skjermer og nok data på telefonen er det som skal til for å kunne gå rett fra kontoret over i feriemodus.

Aktuelt
Les mer..

Sørg for god lufting på hytta

Hytta påvirkes av klimaendringer. Det får konsekvenser for nødvendig tilsyn og mulige tiltak ved hyttesesongens start. Lufting er viktigere enn noen gang, sier byggmester Joachim Andersen.

Aktuelt - Tips
Les mer..

Komfort i høyden

Nordmenn trives godt når de er tett på naturen. Derfor har tretopphyttene tatt oss med storm.

Fritid
Les mer..

Kontrastenes årstid på hytta

Hytta kan brukes hele året. Men hyttemegler Daniel Kamås Shahabi velger seg høsten som både byr på stillhet og storm. For Daniel er høstens jakt i skjærgården et høydepunkt.

Aktuelt - Fritid
Les mer..

– Store ting skjer i Oslofjorden

Det har vært mye fokus på at torskebestanden i Oslofjorden plutselig er borte. Men dette er ikke et torskeproblem. Det er et økosystemproblem.

Aktuelt - Mat
Les mer..

Invester i selveiertomt

Det er en stadig bedre investering å innløse festetomten, mener eiendomsmegler Tore Solberg.

Kjøp / Salg
Les mer..

«Alt» om din eiendom

Om du vil lære hytteeiendommen din bedre å kjenne, er www.kartverket.no et godt sted å begynne.

Tips
Les mer..

Allemannsretten og ferdsel i strandsonen – hvordan var nå det igjen?

Det er ikke så mange ukene til sommer. Sjøen frister og mange gleder seg til sol, bading, båtturer og opplevelser i vannkanten. Men hvordan var nå reglene om allemannsrett, ferdsel […]

Lover / Regler
Les mer..

Eie hytte sammen – dette må dere tenke på!

Hvordan eier vi best en hytte sammen? Her gir Huseiernes advokat Øistein Olsen Krokmoen gode råd om hvordan dere kan ha delt eierskap til hytta.

Lover / Regler
Les mer..

Hytter – ekstremt ettertraktet vare

Pessimismen rådet i eiendomsmeglerbransjen ved fjorårets koronautbrudd. Men allerede medio mai ble situasjonen snudd på hodet. Etterspørselen gikk i taket.

Kjøp / Salg
Les mer..

– Alltid kompliserte saker

Drømmen for mange er hytte ved sjøen med plass til hele familien, gjerne med en egen brygge som innbyr til en privat dukkert. Det er flere grunner til å dempe forventningene om å realisere drømmen.

Lover / Regler
Les mer..

– Barna trenger kultur

Sommerferien byr på både bading, lek og hyggelig samvær på hytta. Men i ti dager i juli kan ferieopplevelsen toppes med spennende kulturopplevelser for barn i alle aldre.

Fritid
Les mer..

Utekjøkken på hytta – skal tåle frost og varme

Mange bruker mer og mer tid på hytta. Derfor er utekjøkken blitt en stadig mer populær utvidelse av uteområdet. Når du planlegger et utekjøkken, er det viktig å ta hensyn til vårt nordiske klima.

Tips
Les mer..

Opplev herlige Sandefjord

Vestfolds Riviera har alle ferieopplevelsene du drømmer om.

Tips
Les mer..

Forbered deg på kaldere tider

Gradene på gradestokken kryper nedover. Nå er det på tide å gjøre hytta klar for å møte den kalde tida.

Tips
Les mer..

Slik finner du farger til hytta

Hva er viktig å tenke på når man skal finne farger til hytter? Fargekonsulent Gry Spratt ser etter nyanser som harmonerer med omgivelsene uten å miste fokuset på det personlige preget og hyttekosen.

Tips
Les mer..

Fortsatt like aktuelt å gi gode tips om hyttesalg

I mars 1997 skrev eiendomsmegler Tore Solberg to sider med nyttige tips på et A4-ark. Den gang var det 9 gode tips, men i løpet av årene har Tore nå 24 gode tips til deg som går med tanker om å selge hytta.

Kjøp / Salg - Tips
Les mer..

Høsten er tid for skattejakt

Noen kler seg i regntøy og tar med seg børsa til skogs. Andre står i vadestøvler og hiver ut kroken. Stian Dursett trosser årstidens lumske bølger for å hente opp noe av det beste naturen har å by på. Årets hummerfiske er årets høydepunkt.

Mat
Les mer..

Tenk Sandefjord hele året!

Sandefjord er mer enn en deilig kystperle i sommermånedene. Her er det enkle hverdager, kort vei til alt og spennende jobber året rundt.

Tips
Les mer..

Godt høstsalg

Mange tror det er best å selge på våren, når naturen er på det grønneste. Det er ikke nødvendigvis best.

Kjøp / Salg
Les mer..

Ny arvelov fra 2021 – dette må du vite

I mai i år vedtok Stortinget den nye arveloven, som erstatter den gamle fra 1972. Loven vil få virkning fra 2021, men allerede nå kan det være lurt å gjøre seg kjent med hva som gjelder.

Lover / Regler
Les mer..

Hytteeier og grunneier

Forholdet mellom grunneier og fester kjølner ofte når avgiftsregulering eller innløsning blir tema. Her er det viktigste du bør vite når du fester hyttetomt. Tomtefeste er et rettsområde hvor det […]

Lover / Regler
Les mer..

«Alle har en liten Lars Monsen i seg»

Det er typisk norsk å være glad i naturen, mener Bjørn-Erik Øye, partner i Prognosesenteret. Det anfører han som en grunnene til at så mange har eller ønsker seg hytte.

Tips
Les mer..

Bruker mer tid på hytta

Hytter i Norge ble i 2018 i snitt brukt 55 dager i året. I 2015 var tallet 43 dager. Redaktør i Boligkanalen og partner i Prognosesenteret, Bjørn-Erik Øye, har sine tanker om det.

Fritid
Les mer..

Ny avhendingslov

– hva betyr dette for selger og kjøper av fritidseiendom?

Lover / Regler
Les mer..

Din hekk på naboens eiendom

Forholdet ditt til naboen reguleres stort sett av ditt gode humør, velvilje, og naboloven. Men i tillegg har du en lov som regulerer grenseskillet mellom din og naboens eiendom, nemlig gjerdeloven.

Lover / Regler
Les mer..

Valget neste år kan gi arveavgift

Både Ap, SV, MDG og Rødt har varslet at de ønsker å gjeninnføre arveavgift. Arveavgiften ble avviklet av Erna Solbergs regjering i 2014. Flere tar til orde for at mange bør vurdere å ta arvegrep.

Tips
Les mer..

Forsikring ved utleie

For mange er hytta et viktig samlingssted for familien, og for stadig flere en inntektskilde ved utleie.

Kjøp / Salg
Les mer..

Hotellferie på hytta eller nyte og yte

Per og Lotte elsker å være på hytta om sommeren. Også foreldrene er glade for at de kan tilbringe ferien sammen. Det styrker fellesskapet i familien.

Fritid
Les mer..

Flytter sjela til hytta

Å være på hytta bare fem-seks uker om sommeren er litt for smått. Da rekker hun ikke å gjøre alt hun skal gjøre.

Fritid
Les mer..

Kortreiste utflukter i Vestfold

Som hytteeier i Vestfold har du ferieparadiset rett utenfor hyttedøra. Avstandene er korte og opplevelsene mange. Fra Holmestrand i nord til Stavern i sør tar det en liten time med bil. Du trenger med andre ord ikke dra langt for å skape gode ferieminner. Vi er ikke lenger et eget fylke, men Vestfoldnavnet lever og leverer. Sommeren 2020 er spesiell.

Tips
Les mer..

– Bli venn med «den jævla naboen»

Det er god økonomi i å bli venn med hyttenaboene dine. Dessuten kan det jo faktisk gjøre fritiden din riktig så hyggelig, mener eiendomsmegler Tore Solberg.

Tips
Les mer..

Hvor er glassmaneten?

Når brennmanetene følger strømmen inn mot strender og svaberg, er badegleden borte for mange av oss. Men den uskyldsrene glassmaneten skaper ingen redsel. Men hvor er den blitt av, spør mange seg.

Fritid
Les mer..

Krisetider kan bidra til stigende priser

Til tross for koronakrise er det god grunn til å tro at prisene på sjøhytter i Vestfold vil fortsette å stige.

Kjøp / Salg
Les mer..

Fremtidsfullmakt

Ingen vet hva fremtiden vil bringe. Mange av oss vil komme til et punkt i livet hvor vi vil være helt eller delvis ute av stand til å ivareta egne interesser. Ved hjelp av en fremtidsfullmakt kan du selv bestemme hvem du vil skal ivareta dine ønsker hvis behovet oppstår.

Tips
Les mer..

Antall hyttebranner øker

Årlig er det ifølge Norsk Brannvernforening branner og branntilløp i over 1000 hytter og fritidsboliger i Norge. Vel 600 fører til såkalte varme branner, der ilden har kommet ut av kontroll.

Tips
Les mer..

Gir folket naturopplevelser

– Folk er ikke mangelvare, sier Tom Egil Thorstensen som bruker fritida si til å binde sammen kysten fra indre Larvik havn til Kjerringvik med en merket kyststi.

Tips
Les mer..

Problematisk eiendomsovergang

I denne artikkelen vil advokat Thor Tidemann Bjønnes se nærmere på problematiske sider ved at giver legger føringer med hensyn til eiendom som overføres.

Lover / Regler
Les mer..

Dragkamp om boplikt

Som eneste parti i kommunestyret i Færder går Frp inn for å fjerne boplikten i hele kommunen. Arbeiderpartiet vil på sin side utrede mulighetene for å knytte flere områder til konsesjonslovgivningen.

Kjøp / Salg - Lover / Regler
Les mer..

Gode minner for hele livet

For den voksne er gode barndomsminner viktige. Gode opplevelser bidrar til å gjøre oss robuste. Hytta er i en særstilling som stedet der gode minner gir positive følelser. Men de gode minnene kan fort bli endret til negative følelser.

Tips
Les mer..

Møte mellom menneske og natur

Tre sammenbundne bygningskropper smyger seg langs svabergets naturlige buktninger. Grånet treverk i både veggkledning og på tak forsterker inntrykket av at hytta er skapt av naturen.

Aktuelt
Les mer..

Startbua – ettertraktet kystledhytte

Den er minst i areal, men størst i antall besøk. Den bitte lille Startbua, ytterst på moloen på Hvasser, er den mest ettertraktede kystledhytta i Vestfold.

Fritid
Les mer..

Rettigheter ved avlysing av festekontrakten og kjøp av tomta

Ved avlysing av festekontrakten er det ekstremt viktig å få videreført rettighetene som er tinglyst i festekontrakten.

Tips
Les mer..

Sameie

Mange hytter eies i dag som et sameie, typisk foranlediget av et generasjonsskifte i familien. Som rådgiver innen eiendom opplever vi dessverre ofte at disse sameiene er preget av å være uformelle og lite strukturerte.

Lover / Regler
Les mer..

Krisetider kan bidra til stigende priser

Til tross for koronakrise er det god grunn til å tro at prisene på sjøhytter i Vestfold vil fortsette å stige.

Aktuelt
Les mer..

Huleika skal beskyttes

Hvis du har en hul eik på eiendommen din, må du tenke deg godt om før du starter motorsaga.

Aktuelt
Les mer..

Fra finans til eiendom

Når fritidsavdelingen i Eiendomsmegler 1 i Sandefjord utvider virksomheten, har de styrket teamet. Daniel Kamås Shahabi vil bidra til at meglerhuset blir mer synlig også i markedet for fjellhytter og helårshytter.

Aktuelt
Les mer..

Endringene i tomtefesteloven

– reglene om regulering av festeavgift ved forlengelse og noen erfaringer

Aktuelt - Lover / Regler
Les mer..

Opprydning av servitutter

I denne artikkelen belyser SANDS spørsmålet om fjerning av
rettigheter noen har over andres eiendom, og hvor det vises til et par mer ukjente regler i denne forbindelse – frihevd og mothevd.

Lover / Regler
Les mer..

Gjør hva du vil – midt i byen!

Da Dreamport åpnet dørene i september 2018, fikk Sandefjord et opplevelsessenter som er helt unikt i norsk sammenheng. Ved hjelp av virtual reality-teknologi, kombinert med en bar og muligheter for matservering, er Dreamport et spennende tilskudd til byens utvalg av underholdning og opplevelser.

Fritid
Les mer..

Danse med bølger

Bli med forfatter og kajakkentusiast Vigdis Askjem på en indre og ytre padlereise mellom holmer og skjær i Færder nasjonalpark.

Fritid
Les mer..

Spør når du er i tvil

Synes du hytta kunne trenge et ekstra soverom? Kanskje du vil ha en større platting? Den gamle boden er for liten, og du lurer på å bygge en større. Hva har du egentlig lov til?

Kjøp / Salg
Les mer..

Hoppeglede i Vestfold

Når aktivitetsbehovet ikke lenger lar seg tilfredsstille på eller rundt hytta, kan Norges største trampolinepark være løsningen.

Fritid
Les mer..

Bruker ferien til å handle

Sommeren er ikke fritid for den som driver handel. I alle fall ikke der turistene trives.

Fritid
Les mer..

Opprydding i ulovligheter tar tid

Den offisielle oppfølgingslista over tilsynssaker der det kan være utført ulovlig tiltak i Færder kommune, teller rundt 100 saker. En liste som er unntatt offentligheten består av dobbelt så mange saker.

Kjøp / Salg
Les mer..

Været øker kjøpelysten

Hyttemegler Tore Solberg er ikke i tvil. Fjorårets fantasisommer har ført til stor kjøpsappetitt. Den som vil ha hytte i Vestfold i 2019, må være tidlig på ballen.

Kjøp / Salg
Les mer..