fbpx
Nyhet - Kommer for salg

Søndre Strandskogen – 18 nye hytter

Publisert: 3. juni 2023    -   Skrevet av: Hakon

For første gang på over 40 år kommer det et hyttefelt ved sjøen i Sandefjord. Kun 10 minutter å gå til sjøen og populære Skjellvika på Østerøya.

Nå kan du bli del av et nytt moderne hyttefelt på Østerøya med gangavstand til Skjellvika badestrand og 10 minutter kjøretur til Sandefjord sentrum. De 18 nye sommerhyttene på Søndre Strandskogen får helårsstandard med blant annet innlagt vann, Internett/fiber og bilvei fram. Det betyr en komfort som innbyr til utvidet bruk av sjøhytta.

Romslige tomter og kveldssol

Tomtene blir romslige på cirka 1 mål, i et kupert terreng. Det legges opp til naturtomter med god luft til naboer. Flere av tomtene har veldig god kveldssol, og noen tomter får sjøgløtt. Tomtene inkluderer alle fasiliteter: kort vei til sjøen, kjøreveg fram, vann- og kloakk samt Internett/fiber. I utgangspunktet ønsker utbygger å bygge hyttene ferdig, slik at du skal komme til dekket bord. Men det er også mulighet for å kjøpe tomt.

Moderne hyttemodeller

Utbygger ønsker å skape et enhetlig felt. Det er lagt opp til at alle hyttene skal ha moderne utforming med pulttak med mulighet for takterrasser. Det kan bygges relativt store hytter med bya på 130 m2. Det er også lagt opp til mulighet for miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger ved bruk av solceller på taket. Det kan bety en nullsum på strøm om sommeren.

Østerøya – en perle i seg selv

Østerøya er en perle på sommeren. I kort avstand fra Sandefjord sentrum har du blant annet tilgang til flotte badestrender, svaberg og kyststien. Skjellvika er den mest populære stranden, med stor gressplen samt kiosk og toalett på sommeren. Her finner du også flotte svaberg. Du så lokasjonen under siste Mesternes Mester-programserie og stedet er blant annet sommerparadiset til Anita Krohn Traaseth. Du kan også følge kyststien i fantastisk kystmiljø fra Sandefjord sentrum og utover Østerøya helt til Tønsberg og Tønne.

For alle generasjoner

Dette nye hyttefeltet passer for flere generasjoner. Kanskje du er en familie med yngre barn eller besteforeldre som ønsker et samlingspunkt for barn og barnebarn. Her får du en unik mulighet i Vestfold, til å være del av et nytt felt med god standard samt ideell plassering, med kort vei fra Oslo og Østlandet for øvrig.

980x150