fbpx

Han har holdt på lenge i bransjen. Tore Solberg befestet sin posisjon i fritidsmarkedet i løpet av nesten 30 år hos eiendomsmegler Georg Solberg AS i Sandefjord. Senere hadde han seks gode år i samarbeid med Z-Eiendom i Tønsberg. Da han igjen skiftet base, var det Eiendomsmegler1 i Sandefjord som trakk det lengste strået.

– Det er moro å se at jeg har beholdt posisjonen som en betydelig hytteformidler i Vestfold, sier Solberg.

Første over en million

Allerede i 1981 solgte han den første hytta i landet til over en million kroner.

– Hytta lå på York i Sandefjord. Det var ikke noe palass, men ei lita hytte på 60 kvadratmeter – akkurat slik mange hytter var den gangen. Men den hadde egen strandlinje, forteller han.

I mange år har han stadig satt nye prisrekorder. I 2015 solgte han blant annet de to dyreste hyttene i Vestfold – til langt over en million!

Engasjement

Energi og engasjement er ord som naturlig følger Tore Solberg. Store fakter og åpenbar glede over det han holder på med.

– Når jeg brenner for noe, blir jeg veldig engasjert, bekrefter han.

Det kan være slitsomt og hektisk å megle i fritidsmarkedet i Vestfold.

– Men også morsomt og utfordrende, sier eiendomsmegleren i Eiendomsmegler1.

Kunnskap

Solberg mener at kunnskap om å selge en hytte er noe helt annet enn kunnskap om å selge hus.

– Den kunnskapen besitter jeg. Samtidig har jeg lokalkunnskap, og jeg er – til tross for at jeg ikke lenger er helt ung – fortsatt moderne i hodet. Når jeg i tillegg er tilgjengelig på telefonen stort sett bestandig, og ikke minst lever og ånder for fritidseiendommer, har jeg vært heldig å få med meg kundene på en lang og hyggelig reise i bransjen, sier han og takker for tilliten kundene gir ham.

Noe du savner?

Dersom ikke noe av innholdet var nyttig for deg, kontakt meg gjerne og klag. Kom også mer enn gjerne med tips om temaer vi kan ta opp her på websidene eller på kundekveldene.