fbpx

Hytteavisen i ny drakt

I 26 år har Hytteavisa fra eiendomsmegler Tore Solberg vært vårtegnet for hyttefolket i Vestfold. Så sikkert som at vinteren må slippe taket, har Hytteavisa kommet i postkassa – ikke den på hytta, men den hjemme, enten du bor i Vestfold eller et annet sted i landet. Tore Solbergs unike kartotek har sørget for at du, helt gratis og uten å tegne abonnement, får tilgang til det han har på hjertet.

I jubileumsåret er det ikke lenger en tabloidavis som havner hjemme hos deg. I stedet har Solberg, i samarbeid med Eiendomsmegler1, slått på stortromma og produsert et elegant magasin, Hytteavisa.no, et magasin som du gjerne kan ta med på hytta og lese når feriemodus tar tak i deg.

Fokus for Tore Solberg

Men om omslaget er blankere og innholdet er pakket lekkert inn, har Tore Solberg fortsatt det samme fokus: Han ønsker å informere deg! Når noe skjer som har betydning for verdien på eiendommen din, vil Solberg spille rollen som vaktbikkje. Han roper gjerne høyt og tydelig om det han mener er nyttig kunnskap for enhver som er så heldig å eie et feriested på landets kanskje mest populære kyststripe. Solberg informerer, og du som leser kan ta til deg viktig lærdom.

På web fra 2016

Solberg gir seg ikke med det. Nå lanseres også en nettside ved samme navn og med samme intensjon om å servere hytteeiere kunnskap om hva som sikrer – og gjerne øker – fritidseiendommens store verdi. Og nettsiden www.hytteavisa.no er selvsagt åpen hele året og vil stadig komme med påfyll til glede for de som har hytte i Vestfold.