fbpx

Opplev herlige Sandefjord

Publisert: 26. mars 2021

Vestfolds Riviera har alle ferieopplevelsene du drømmer om.

Foto: visitvestfold.com

Er du ute etter en spennende og unik shoppingopplevelse? Shopping er en spennende del av det å oppdage en ny by. 

– I Sandefjord sentrum er vi stolte av å kunne tilby en fin miks av nisjebutikker og kjedebutikker og et stort kjøpesenter midt i sentrum, sier Inger Elisabeth Teien, daglig leder i Sandefjord Byen Vår AS.

Et tilbud til alle

Sandefjord sentrum har et mangfold av restauranter og serveringsteder. Italiensk, indisk, thai, fisk, hvalkjøtt, pizza – mulighetene er mange.

  Velg deg ditt favorittsted og kos deg med alt det ganen og smaken begjærer til lunsj eller middag. Eller kanskje du bare har lyst på en liten forfriskning med by-atmosfære eller utsikt over havnen? Sandefjord er matbyen i Vestfold, og det kjennes på smakene, sier Teien og inviterer både sommergjester og innbyggere i Sandefjord til de store Handelsdagene 2021 i sentrum.

Foto: Visit Vestfold

– Fra mandag 12. juli til lørdag 17. juli ønsker vi velkommen med fantastiske tilbud i butikkene og serveringsstedene, forteller hun.

Hvaltorvet – et senter i sentrum

Midt i sentrum ligger byens varehus. Her kan du kjøre bilen ned i kjelleren (mot betaling) og benytte deg av butikkene eller de hyggelige kafeene på senteret.

Hvaltorvet er et stort motehus i utvidet forstand. Her finner du alle de ledende kjedene innen mote, interiør og spesialbutikker som folk fra de store byene er vant til å handle i. I kjelleren ligger blant annet en god dagligvarebutikk med ferskvaredisk, sier senterleder Geir Ellefsen.

Rent vann 

For deg som vil ta deg et bad før eller etter byturen, har Sandefjord kommune lagt godt til rette. Fjorden er renset for gammelt industriavfall og Sandefjords nye bybad, “Strømbadet”, åpnet i fjor sommer.

– Fjorden er så ren som den ikke har vært på 50 år. Ta med strandtøyet og gå den lille turen fra sentrum og ned til havet for en dukkert, oppfordrer Ellefsen.

Aktiviteter

Bybadet er perfekt for å kombinere badeliv med shopping, restaurantbesøk og natteliv. Alt uten å måtte benytte seg av annen transport enn føtter.   

Det nye badeanlegget er plassert langs venstre pir i Hesteskoens havnebasseng. I dette området finnes flere offentlige fritidstilbud som skatepark, sandvolleyball-bane, sand-fotballbane, park-areal, minigolf og anlegg for utetrening.

– Her er det aktivitetsmuligheter for alle som trenger litt avveksling fra livet på hytta, sier Ellefsen. 

Foto: Visit Vestfold
980x150