fbpx

Bøljer i By´n og Ta Sjansen i fjor´n

Publisert: 23. juni 2023    -   Skrevet av: Hakon

Bli med på byfest i Sandefjord 23.-25. juni! Dette blir en skikkelig folkefest over tre dager med TA-SJANSEN- konkurranse og familieaktiviteter i hele byen.

Bøljer i by´n

Bøljer i Byen ble arrangert for første gang i 2022. Vi bygger på suksessen og skal skape en enda større byfest i Sandefjord 23. – 25. juni 2023. Det skal være en fest for både liten og stor, med aktiviteter som skaper glede, samhold og kanskje en forsterket byidentitet! For Sandefjord er noe for sæ sjæl. En by med et stort hjerte og mange privat initiativ.

TA-SJANSEN i fjor’n

Vi inviterer både bedrifter, foreninger og privatpersoner til å finne frem kreativiteten. Med hjemmelagde farkoster av ulik art og kvalitet setter deltakerne utfor en rampe, ender opp i vannet og skal komme seg raskest mulig frem til en stolpe for å ringe i bjella.

Premier tildeles:

  • Raskest tid
  • Mest originale farkost
  • Mest komiske innslag
  • Beste heiagjeng
  • Største fiasko

Aktiviteter under tema sjøog skjærgård

I tillegg til TA-SJANSEN på lørdag, blir det mange andre aktiviteter i sentrum hele helgen, med stort fokus på mangfold og lavterskel/gratis aktiviteter. Tema for årets fest er sjø og skjærgård. Vi ønsker å skape en åpen og inkluderende byfest der alle som vil glede andre kan ta del og delta.

Initiativtagere til Bøljer i by’n er Sandefjord Byen Vår, Sandefjord Håndverk og Industriforening, Hvaltorvet, Visit Vestfold og Tenk Sandefjord.

980x150