fbpx

Spennende familieaktivteter på rekke og rad!

Publisert: 14. juli 2023    -   Skrevet av: Hakon

BlideBarn er åtte familieaktiviteter på rekke og rad innen én times kjøring i Agder, Vestfold og Telemark. Hos BlideBarn kan hele familien kose seg både i sol og regn, her er det alltid noe å finne på uansett vær.

Foto fra Den Lille Dyrehage. To barn foran apekatt.

Olav Tarjei i Høyt Under Taket / Høyt & Lavt aktivitetspark representerer noen av deltakerne i samarbeidet. Er du hjemme eller på hytta, og blir litt rastløs, får du hos BlideBarn et variert tilbud av spennende og morsomme familieaktiviteter innenfor korte reiseavstander. Det er nesten som en stor park uten gjerder. Med verdikupongen i samarbeidet kan dere spare opptil 450 kroner på et besøk dersom dere er fem personer i familien, forklarer han.

Foto av Blide Barn-kart hvor de 8 aktivitetsparkene i samarbeidet er markert.
Blide Barn-samarbeidet inkludere nå 8 aktivitetsparker med kort reiseavstand seg i mellom, nær kysten i Vestfold, Telemark og Agder.

Mer å finne på enn du aner

Mange tenker ikke på hvor mange muligheter som finnes for barnefamilier i nær avstand fra Vestfold. – Hos oss i BlideBarn kan barna kose med dyrene i Foldvik Familiepark. De kan stupe og plaske i bassengene i et av Norges største badeland, Skien fritidspark. De kan leke og lære på DuVerden Sjøfartsmuseum og Vitensenter i Porsgrunn. Både voksne og barn kan klatre i Skandinavias største klatrepark Høyt & Lavt Vestfold på Steinsholt eller innendørs hos Høyt Under Taket i Skien og

Tønsberg. Barna kan også hoppe og sprette hos Gravity Sports Trampolinepark i Tønsberg og møte eksotiske dyr i trygge omgivelser i Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia, sier Olav Tarjei.

Foto av klatring og zipline hos Høy & Lavt i Vestfold.
Klatrelek hos Høyt & Lavt er svært populært blant både store og små. Foto: Høyt & Lavt

Bondegård og regnskog med 50 nye dyr

Hos både Foldvik Familiepark og Den Lille Dyrehage kan hele familien oppleve en rekke spennende dyrearter. Hos sistnevnte kan du i sommer oppleve 50 nye dyr i Regnskogen. Det er blant annet flere fugler, slanger og skilpadder. Utstillingen «Verdens Giftigste Slanger» blir i år utvidet og bygget som en ekte inka-ruin i Regnskogen. Foldvik Familiepark er bygget på en bondegård som er over 100 mål. Her får ungene ekte gårdsopplevelse og kan møte alt fra kaniner, lamaer, griser, kalver, hester og papegøyer. Nyhet hos Foldvik Familiepark er Foffaekspressen, en gratis shuttlebuss, som går mellom Stavern og Nevlunghavn med en rekke stopp underveis. Bussen vil være tilgjengelig alle dager hele juli.

Foto av barn med geit hos Foldvik Familiepark.
For de minste barne er det å møte dyr svært populært. Det kan du gjøre både hos Den Lille Dyrehage og Foldvik Familiepark. Foto: Foldvik Familiepark

Nytt Høyt Under Taket – klatring har blitt populært

Flere og flere oppdager klatring og det spennende klatring gir deg. – Klatring har gått fra å være for de få og gale til å bli den neste folkesporten. Derfor har vi bygd Høyt Under Taket i Skien, i tillegg til Tønsberg. En stor fordel hos oss er at det ikke er noen krav til forkunnskaper og erfaring, her kan du komme som helt fersk og ha det kjempemorsomt i veggen – på ditt nivå, forklarer Olav Tarjei.

Foto: Høyt & Lavt

Nyhet! VR-Escape room på Gravity

Hos Gravity Sports kan barn og unge utfolde seg i en 3000 m2 stor trampolinepark med et stort antall aktiviteter for hele familien. Her finner du også nå et Virtual Reality-senter, som har blitt utvidet videre med VR-Escape room i tillegg til blant annet VR-Laser tag. Opptil 5 personer kan ha på seg VR-briller og løse oppgaver sammen inne i rommet, noe som åpner for unike opplevelser. Opplev å være i verdensrommet til under havet, kjemping mot drager, tidsreiser eller vær sjørøvere ute på havet. Dette er en super opplevelse, sammen med andre.

Foto av aktivitet hos DuVerden Vitensenter i Porsgrunn.
Hos DuVerden sjøfarts- og vitensenser i Porsgrunn er det mye spennende å se og gjøre; fra astroshow til aktiviteter som å laste gods på skip, teste reaksjonsevne med mer. Foto: DuVerden

Bading for små og store

De fleste barn elsker å bade! Hos Skien fritidspark er det stupetårn, vannsklier og bølgebasseng mens hos Foldvik Familiepark finner du plaskeland med 30 grader i vannet.

Foto fra Skien Fritidspark. Barn i vannlek.
Hos Skien Fritidspark finner du et stort innendørs badeanlegg med vannleker og stupetårn. Det er også mye å finne på utendørs; fra klatring og sykling til padeltennis og minigolf. Foto: Skien Fritidspark

Over 100 familieaktiviteter

Til sammen kan du oppleve mer enn 100 aktiviteter hos BlideBarn aktivitetsparker. Sammen får barn og voksne felles opplevelser som skaper gode ferieminner. Spill utendørs padel-tennis og minigolf i Skien Fritidspark, ha det gøy med interaktivt ballspill og hopp i høyet hos Foldvik Familiepark, prøv zipline og mange klatreløyper i klatreparkene hos Høyt&Lavt og Skien Fritidspark eller sjekk ut verksteder og 3D-fremvisninger samt daglige vitenshow eller astroshow hos DuVerden i Porsgrunn. Flere av aktørene har også sommershow. – Du må neste komme å sjekke ut alt du kan oppleve selv, avslutter Olav Tarjei.

Åtte Blide Barn aktivitetsparker:

1. Den Lille Dyrehage
2. Skien Fritidspark
3. DuVerden
4. Høyt Under Taket Skien
5. Høyt & Lavt
6. Gravity Trampoline-park
7. Foldvik Familiepark
8. Høyt Under Taket Tønsberg
980x150