fbpx

Stokke Rørhandel – Vi tar på oss små og store rørlegger-oppdrag!


Stokke Rørhandel har over 30 års erfaring, og ble etablert i 1988 med ønske om å være en  lokal rørlegger med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. I dag er vi 15 motiverte ansatte som jobber lokalt i Vestfold. I tillegg til tradisjonell rørleggerarbeid har vi god kompetanse på varme- og sprinkelanlegg. Våre fokusområder er serviceoppdrag i boliger, næring, industri, gartnerier og landbruksinstallasjoner. Vi er en gjeng med motiverte rørleggere som jobber lokalt i Vestfold.

Vi har en ny flott butikk med fin utstilling og god kompetanse. Dette gjør at våre kunder kan komme innom for å ta og føle på produktene før de går til innkjøp av produktene til hytta.

Med kombinasjonen av tradisjonell rørleggerarbeid, montering av varmepumper og en profesjonell butikk er vi en komplett rørlegger som kan levere god kompetanse og kvalitet på dine prosjekter.

Vi gir deg stabilitet, trygghet og kvalitet på de arbeidene vi leverer.

Hytte & fritidsbolig

Stadig flere av oss har hytte og det er viktig for oss med god komfort når vi er på hytta. Innlagt vann på hytta er blitt vanlig og på mange måter er hyttebadet i dag veldig likt badet hjemme. Samtidig kan bruksmønsteret til hytter by på utfordringer når det kommer til vann – og frostskader. Derfor er det enkelte funksjoner man bør tenke ekstra over når man skal pusse opp eller totalrenovere hyttebadet.

Vannsikkerhet og utstyr for å hindre frostskader på hytta

Mer enn 4000 hytter blir vannskadet i året. For å forhindre vannskader er det viktig med nok varme og isolasjon hele vinteren, samtidig som vannet stenges automatisk med en lekkasjestopper dersom en lekkasje skulle oppstå.

For å unngå frostskader på rørsystemet til hytta vil det ofte være nødvendig å isolere utsatte deler av rørsystemet ekstra godt.

Vi kan blant annet legge smarte, selvregulerende varmekabler i vann- og avløpsrør på ekstra utsatte steder.

På hytter som kun benyttes på sommeren vil det være naturlig å montere en avtappingskran til varmtvannsberederen for å gjøre det enkelt å tømme den helt.

Baderomsinnredning til hytte

Hytta er stedet man virkelig kan dra naturlige elementer inn i baderommet, med spennende materialvalg i form av treverk, stein og fliser. Samtidig er det viktig å ha god nok oppbevaringsplass til håndklær og toalettsaker for hele familien og venner som er på besøk.

Regler for hyttebadet

Hvis hytta er tilkoblet vann og avløp, gjelder de samme reglene for hyttebad som når du pusser opp badet hjemme.

Ønsker du å pusse opp eller totalrenovere bad eller kjøkken på hytta?

Vi kan levere alle håndverkertjenester når det gjelder vvs, bad og kjøkken på hytte. Stokke Rørhandel fungerer som totalentreprenør, og du som kunde forholder deg kun til oss i hele prosessen fra oppstart til overlevering.

Fordelene med Stokke Rørhandel

Et trygt og sikkert valg

Stokke Rørhandel ordner alt av rørlegger-arbeidet til din hytte. Vi har mange års erfaring med å utføre rørlegger-oppdrag på hytter og sommerhus.

Kort vei til kunden

Våre servicebiler er godt utstyrt med materiell slik at vi skal unngå unødvendige turer til vårt hovedlager. Kombinasjonen av godt utstyrte biler med erfarne rørleggere er god økonomi for alle parter.

Lokal kunnskap

Lokal kunnskap er viktig når man skal finne gode løsninger.

Full oversikt

Våre rørlegger har full oversikt, slik at du som kunde kan føle deg trygg.

Personlig

Vi har stor fokus på at våre kunder blir behandlet godt.

Effektivitet

Med god kjennskap til våre kunder, bidrar vi til at jobbene blir gjort effektivt. 

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp av en av våre rørleggere?

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale!

Adresse
Sagveien 2,
3160 Stokke

Tlf.: 400 02 393

Fax: 33 42 62 59

Kontakt oss Gratis befaring