fbpx

Murmester Åge Leth

I årtusner har murverk stått som selve symbolet på kvalitet og godt håndverk. Det finnes ikke noe som er så tidløst og moderne som mur. Murmester Åge Leth fra Sandefjord i Vestfold, har over 30 års erfaring og vil gi deg et håndverk du blir fornøyd med resten av livet.
Gulvstøp: Gulvstøp avrettet etter lasernivilerer, pusset og glattet med betongpussemaskin. Speilglatte gulv med høy kvalitet.Teglsteinsarbeid / Fasademuring: Teglfasader gir vedlikeholdsfrie vegger i tiår etter tiår. Jevn og pen muring med riktig utstyr gir et vakkert resultat. Masse erfaring.

Grunnmur: Fast pris, effektiv framdrift, riktig utstyr og masse erfaring gir grunnlag for god kvalitet til riktig pris.

Rehabilitering: Utbedring av skader på murverk av tegl og pussutførelse. Allsidig erfaring fra store og små jobber også eldre murverk murt / pusset med kalkmørtel.

Veggpuss: Allsidig praksis fra store og små jobber. Inngående kjennskap til ulike teknikker for å oppnå vedheft på vanskelige underlag. Har du spesielle ønsker om utseende på overflate samarbeider vi gjerne og finner fram til hvordan dette kan gjøres.

Flisarbeid: Topp moderne utstyr for flisarbeid. Sertifisert etter Byggebransjens våtromsnorm, BVN. Vi realiserer ditt drømmebad ut fra denne normen.

Adresse
Linglemveien 133
3239 Sandefjord

Org. nr. 982079357
Tlf: 920 30 795


E-post: aage@leth.no

Murer Harald Leth
Tlf: 911 63 107
E-post: harald@leth.no

Nettside