fbpx

Tenk landsted ved sjøen

Publisert: 1. mars 2016

– på en ny måte! Et landsted ved sjøen kan like gjerne være en leilighet eller enebolig!

Når det gjelder ferie og fritid ved sjøen så er sol, sjø og «easy living» noe av det viktigste. Det er ikke nødvendigvis å eie egen hytte eller hus med alle de arbeidskrevende oppgaver det medfører. Et landsted kan like gjerne være en leilighet eller enebolig ved sjøen, men det er ikke ofte det dukker opp muligheter på boligmarkedet som oppfyller alle krav. Saltbrygga i Larviks beste skjærgård har derimot disse kvalitetene. Konseptet har nærmest noe sydlandsk over seg.

«Sydenbolig» i den norske skjærgården

Vi er alle forskjellige av natur, noe vi sett av utviklingen i Spania. Det begynte med at mange anskaffet seg egen frittliggende enebolig i en eller annen «Urbanisasjon». I dag snakker vi mer om å kjøpe seg «sydenleilighet».

Med den etter hvert begrensede fritiden vi har til disposisjon, er det flere og flere som ser fordelen av å kunne dra ned til en moderne leilighet. Det handler om en unik kombinasjon av enkelhet, komfort og høy standard. Man ønsker å låse seg inn, åpne kjøleskapet og nyte livets gleder uten å måtte tenke på vedlikehold og hagestell. Slik tenker man etterhvert også i Norge. Ta vintersportsstedene for eksempel: Geilo, Hemsedal, Røldal m.fl. Her har det dukket opp utallige leilighetsprosjekter – og de er veldig  populære. Hvorfor ikke tenke slik – også når det gjelder landsted ved sjøen. Det er denne tenkningen og livsstilen som fanges opp og oppfylles med Saltbrygga.

Saltbrygga på Østre Halsen i Larvik

– for alle som søker et problemfritt «landsted» ved sjøen

Din neste «sydenbolig» trenger ikke ligge ved havet i Syden. Det er gjerne en enebolig eller leilighet, som ligger på Østre Halsen i Larvik. Saltbrygga ligger nemlig helt nede i båthavnen, åtte meter fra vannkanten og tilbyr et variert spekter av boliger: Lund Hagems tegnede eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter i forskjellige størrelser. Alle har gedigen utsikt mot hav og sjø. Båthavnen, med båtparkering i bryggekanten, gjør det enkelt å hoppe om bord og nyte Larviks praktfulle og mangfoldige skjærgård. Hva mer kan man tenke seg? Her kan det være lurt å kjenne sin besøkelsestid, for muligheter som dette kommer neppe tilbake med det første.

980x150