fbpx

Selger treffer kjøper

Publisert: 1. mars 2016    -   Skrevet av: Kalle Seip

Møysommelig har Tore Solberg bygget opp et kundekartotek som sikrer en kjøper det rette objektet.

– Men kundekartoteket sikrer også at selgeren treffer på riktig kjøper, mener Solberg som gjennom sitt kontaktnett har formidlet noen av landets dyreste hytter.

– Det er ingen tvil om at både selger og kjøper setter pris på at salget foregår på en diskret måte uten medieoppmerksomhet, sier Solberg.

Ikke oppsikt

Kartotekkunder får beskjed fra Solberg når et passende objekt er til salgs. På samme måte kan selgere få vite når det er meldt interesse for deres type eiendom.

– Målet er at salget skal gå til høyest mulig pris, raskest mulig, til minst mulig markedsomkostninger og med maksimal diskresjon inntil eiendommen er tinglyst, sier Solberg.

Blant annet ble to av Vestfolds dyreste hytter solgt på denne måten i 2015.

Blir større

Solberg jobber hele tiden aktivt for å gjøre kartoteket større. De som har vært i kontakt med ham i forbindelse med et av hans objekter, får tilbud om å listeføres i kartoteket.

– Vi annonserer også både på nett og i trykte medier etter både kjøpere og selgere, forteller han og legger til at når du henvender deg til Eiendomsmegler 1 Fritid-Vestfold er det Tore Solberg og ikke en assistent som tar saken din.

980x150