fbpx

Hytteavisa også på nett

Publisert: 1. mars 2016    -   Skrevet av: Kalle Seip

Hytta ved sjøen er ikke lenger bare et sted for skoleferien. Vi haler og drar i sesongen og gjør den så lang vi bare kan – noen av oss gjør hyttetilværelsen til et helårsprosjekt.

Dermed er også fokus på hytta som verdi et anliggende for hele året. Denne utviklingen har vi i Hytteavisa.no tatt konsekvensen av.

Fra nå kan du nå oss på PCen, nettbrettet eller smarttelefonen året rundt på www.hytteavisa.no. Der vil vi kontinuerlig legge ut nye og gamle artikler som kan gi deg nyttig informasjon om jus, økonomi, offentlige vedtak og reguleringer og tips til hvordan du kan opprettholde eller øke verdien på hytta di. Du vil også finne reportasjer som kan gi deg inspirasjon.

www.hytteavisa.no vil du også finne linker til viktige nettsider som driftes av kommuner, relevante offentlige instanser, organisasjoner og foreninger. I tillegg vil vi ha en oversikt over kompetente håndverkere, arkitekter, jurister og andre fagfolk du på et tidspunkt kan ha behov for. Blant mye mer vil vi også gi deg oversikt over sommerens aktiviteter i Vestfold, påmeldingsskjema til temamøter og en mulighet for deg som hytteeier til å komme med innspill til redaksjonen. Nettopp det siste er viktig for oss for å kunne videreutvikle www.hytteavisa.no slik at den kan være til nytte for flest mulig.

E-post: tore@hytteavisa.no

980x150