fbpx

Hoppeglede i Vestfold

Publisert: 18. juni 2019    -   Skrevet av: Foto: Gravity Sports trampolinepark

Når aktivitetsbehovet ikke lenger lar seg tilfredsstille på eller rundt hytta, kan Norges største trampolinepark være løsningen.

Barn i alle aldre kan glede seg. En tung regnværsdag på hytta må ikke bety bare ”Svarte-Per” eller ”Vri åtter”, for kortspill, brettspill og flimrende skjermer har fått sitt innealternativ – et alternativ som utfordrer ur-barnet i oss. Gravity Sports trampolinepark har åpnet sine lokaler både i Tønsberg og vil bidra til å gi utløsning for oppdemmet energi.

Uansett vær

Men det behøver slett ikke regne ute for at aktivitetshungrige barn og voksne kan få en opplevelse i fellesskap. Uansett vær er det verdt å ta en utflukt fra hytta til aktivitetsparken i Tønsberg, her er det morsomt å være for alle.

– Trampolineparken aktiviteter passer for hele familien, fordi det er så varierte attraksjoner og uten krav til forkunnskaper, sier Vivian Grüner, daglig leder og eier.

Fra sidelinja

Grüner forteller at det er godt tilrettelagt for at besteforeldre eller andre som selv ikke ønsker å teste formen på slakk line, på kaonballbanen eller å klatre i himmelstigen, har god plass til følge aktivitetene” ringside”.

– De kan også velge å se det hele fra kaféen. De store glassveggene er lydtette, så her kan man i stillhet nyte synet av de som hopper, stuper, klatrer og skumbader. Samtidig kan de sitte godt og nyte et velsmakende og sunt måltid, eller bare drikke en kopp kaffe, sier hun. 

Eget design

Det var behovet for å tilfredsstille aktivitetsbehovet hos egne barn, som inspirerte firebarnsmoren Vivian Grüner til å bli en trampoline-gründer.

– Vi hadde hørt om trampolineparker, og dro på trampolinesafari i Sverige, forteller hun.

Dermed var ideen tent hos den rektorutdannede moren. Sammen med mannen ble parken designet, planer ble lagt og på kort tid realisert. 

Bynært hoppestopp

– Beliggenheten er perfekt for den som er på tur på E18. Du må nærmest ha sovnet for å unngå å se den, der den er lokalisert langs motorveien på Sem.

– Mange stikker innom for en pause på vei sørover eller nordover- det er det perfekte hoppestopp, smiler Grüner.

Det er lett å stikke en tur hit fra alle hytteområdene og campingplassene i nærområdene. Vi er lokalisert innenfor 30 minutter fra de største tettstedene i Grenland og Vestfold – et knutepunkt for hele regionen vår, sier hun.

Grüner som har tro på en knallbra sesong 2019 med besøkende både fra fastboende og ferierende fra Vestfold og Telemark.

– Vi tilbyr pakkepriser/familiepakker hos oss som vi ønsker å promotere mot camping- og hyttemarkedet. Slike pakker gjør det mulig for enda flere å komme hele familien og gjøre noe artig sammen, sier hun.

En god latter…

Trampolineparken i Vestfold har aktivitetstilbud som virkelig har i seg mulighet for å samle hele familien. Særlig kan det være en utfordring i blant å trekke med seg ungdom på ulike fellesarrangementer. 

– Men vi ser at både små barn og eldre ungdom finner utfordringer som passer for dem under samme tak, sier Grüner.

Hun peker også på at man ikke trenger å være supergod for å ha det gøy. 

– Her er det noe for absolutt alle. Det er utrolig sosialt og det bringer fram gladlatteren hos alle.

980x150