fbpx

Fokus på høflighet og pålitelighet

Publisert: 19. desember 2017    -   Skrevet av: Kalle Seip

Du skal føle deg trygg på at håndverkeren du får i hus har den rette kompetansen. Men du skal også kjenne trygghet for at det er en ryddig og pålitelig person du åpner dørene for.

Uansett hvor du befinner seg i Vestfold, kan du får tak i en elektriker fra PEC Elektro. Du kan stole på at en håndverker fra PEC Elektro tilfredsstiller både kompetansen og de menneskelige egenskapene du bør kreve.

Vårt selskap er et kompetansebasert firma som kontinuerlig holder seg oppdatert på ny teknologi og tekniske løsninger, samtidig som de motiverte elektrikerne er kjent for både ryddighet, høflighet og pålitelighet. Det er et krav til de som jobber hos oss at de skal være selvstendige og serviceorienterte. Det er viktig for dem å ha kort responstid på serviceoppdrag. Samtidig skal selskapet ha kapasitet til å påta seg større og mer komplekse oppdrag.

Sikkerhet er viktig både for de ansatte og for kunden. Vi er kjent for å ha stort fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag. Kunden skal føle seg trygg på at elektrikeren som fagmann hjelper deg til å unngå at boligen din blir en brannfelle.

PEC Elektro Sandefjord, med 40 ansatte, ble etablert i 2000 og har spesialisert seg på installasjoner i bolig og næringsbygg.

PEC Elektro Tønsberg, med 26 ansatte, ble etablert i desember 1995 og er en veletablert bedrift med nedslagsfelt i Tønsberg regionen og indre Vestfold.

PEC i Horten – Nilsen Elektro as – har 25 ansatte og ble etablert i 1990. Siden starten har bedriften vokst til å bli en stor aktør i Horten og nordre Vestfold.

PEC Elektriker’n har også etablert et kontor på Revetal. PEC Elektriker’n består i dag av omlag 10 ansatte.

 Best på service

Vi kan komme på kort varsel og foreta både nyinstallasjoner, reparasjoner og serviceRyddighet, høflighet og pålitelighet er egenskaper våre medarbeidere er kjent for. Vi er et kompetansebasert firma hvor vi kontinuerlig holder oss oppdatert på ny teknologi og tekniske løsninger.

Vi kan hjelpe deg med alt fra hvordan du sparer tusenlapper på strøm, til hvordan du unngår å gjøre boligen din til en brannfelle. Vi er en gjeng med motiverte elektrikere som gjerne tar i mot nye og eksisterende kunder.

PEC Elektro Sandefjord ble etablert i 2000 og vi har spesialisert oss på installasjoner i bolig og næringsbygg. Våre tjenester består av installasjoner i husstander, omsorgsboliger, barnehager, service oppdrag, lager- og kontorbygg, telefoni og data.

980x150