fbpx

Gjør en innsats for miljøet

Vinn kajakk-pakke til
verdi 24 999 kroner!

Gjør en innsats for kystmiljøet og bli med i trekningen av en kvalitetskajakk fra Olympia Sport og et kajakk-kurs for deg og din venn.

Eiendomsmegler 1 Buskerud Vestfold i samarbeid med Olympia Sport og Færder Kajakk inviterer til en miljø-konkurranse, hvor du kan vinne en kajakk-pakke til verdi 24 999 kroner. Premien består av en kvalitetskajakk fra North Shore samt to Introkurs Våttkort Hav. Les mer om produktene under.

Vinneren trekkes 23. juni 2022.

Slik deltar du

Gjør en innsats for kystmiljøet, stor eller liten! Ta foto av strandrydding, søppelrydding, fjerning av østers eller et tiltak som har skapt bedre friområder. Last opp foto og registrer deg. Da er du med i trekningen av premien. Det vil si en kajakk til deg og introkurs for deg og vennen din.


  Bilde

  P.S. Er du interessert i kjøp/salg av hytte? Sjekk gratis temakveld

  Nyttige lenker

  Her kan du bestille henting av søppel – statsforvalteren.no/soppeldugnad

  Østersdugnaden – vtfk.no/ostersdugnad/

   

  Premier

  Kajakk fra Olympia Sport

  Du er med i trekningen av kvalitetskajakken North Shore Atlantic. North Shore Atlantic RM (rotasjonsstøpt plast) har blitt en favoritt blant både nybegynnere og erfarne havpadlere.

  Verdi 22 499,-

  Olympia Sport er en frittstående kjedeuavhengig nisjebutikk og filosofien er enkel: Kjennskap gir kunnskap. Sportsbutikken har spesialkompetanse på kajakk, sykkel, løp og langrenn.

   


  Introduksjonskurs for to hos Færder Kajakk

  Du og venn er også med i trekningen av fire timers Introduksjonskurs til havkajakk. Introkurset oppfyller kravene fra Norges Padleforbund, og du blir registrert med Våttkort Hav etter gjennomført kurs. Kurset inkluderer kajakk, åre, spruttrekk og vest.

  Verdi 2 500,-

  Færder Kajakk har kajakkinstruktører og turledere som har mange års padleerfaring og kompetanse med unik kunnskap om Færder nasjonalpark.