fbpx

Eksperthjelp fra Bademiljø gir trygghet

Publisert: 12. desember 2017    -   Skrevet av: Kalle Seip

Enten du skal oppgradere badet, få til en bedre avløpsordning, eller du trenger å bytte et blandebatteri på hytta, er det naturlig å ta kontakt med Werner Barth Bademiljø på Pindsle i Sandefjord.

Det gir trygghet for hyttefolket i Vestfold-skjærgården at Bademiljø på Pindsle har spesialisert seg på ulike løsninger knyttet til ferie- og fritidsboliger.

Det gjelder enten du trenger hjelp til løsninger knyttet til vann og avløp, eller om du trenger råd og hjelp til å finne den beste toalettløsningen. Når det gjelder hyttetoalettet finnes det ulike tekniske løsninger. Det kan du få vite alt om hos Werner Barth Bademiljø. Baderomsekspertene på Pindsle kan gi deg gode råd om valg av løsninger. Men de kan også gjerne planlegge og installere komplette fritidspakker – alt fra A til Å.

Kunnskap er viktig for å få til en best mulig løsning. Det kan derfor lønne seg å ta kontakt med fagfolk. Bademiljø besitter både kunnskap og erfaring du trenger.

Werner Barth Bademiljø er en godkjent våtromsbedrift, men kan mer enn baderom og andre våtrom. De utfører alle typer rørleggertjenester og hjelper deg gjerne med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Og de hjelper deg med søknader til kommunen der det trengs. Har du behov for besøk på hytta, kommer de gjerne på befaring.

980x150